הסיפור שלנו

אחרי שנגענו בעולמות תוכן מגוונים, התפניתי לחלום חדש-ישן, כזה שממזג בין שתי אהבות גדולות- חברים ובשר על האש.
כך נולדה קצביית הבוטיק ‘הרועה’ בגן יבנה.
את האהבה לדבר מרגישים בכל פינה: בוויבים אנושיים טובים וסוחפים; בבשר מובחר, מגוון וטרי שעובר חיתוך ע”י ידיים אמונות;

במוצרים נלווים משלימים את מניפת הטעמים; וברמת ניקיון ותחזוקה סופר מוקפדים.
את כל הטוב הזה החלטנו לשכפל, וכיום פועל סניף של ‘הרועה’ גם בגדרה.

מבחינתנו- אוכל טוב זה טעמים, מרקמים, טריות ואוירה; ואוכל טוב מתחיל הרבה לפני שהוא מגיע לצלחת.

כמו שברנרד שו אמר: “אין אהבה כנה יותר מאשר האהבה לאוכל”.
ואת זה אנחנו מגישים לכם באותה מסירות ואהבה.

צריך לראות כדי להאמין,
צריך לטעום כדי להבין.

שאלות ששאלו אותנו

  • איך מגיעים לסניף גן יבנה?   |    הרועה גן יבנה בוויז
  • איך מגיעים לסניף גדרה?   |   הרועה גדרה בוויז
  • מה הכשרות שלכם?   |    בסניף גן יבנה כשרות רבנות גן יבנה בסניף גדרה כשרות רבנות גדרה בשתי הסניפים ניתן להשיג נתחים בכשרות גבוהה יותר (חלק מחפו”ד, עטרה וכו… יש להתקשר ולשאול מה יש לפני שמגיעים)
  • האם ניתן לבצע הזמנה טלפונית?   |     כן יש להתקשר למספר 08-6737771 שלוחה 1 לגן יבנה שלוחה 2 לגדרה.
  • האם הבשר טרי?   |    בקר, טלה, עוף והודו זה בשר טרי, קבבים ונקניקיות הינם קפוא
  • קיבלתי את הבשר היום ואני צריכה להשתמש בו רק בעוד יומיים האם צריך להקפיא?   |    אנחנו ממליצים להקפיא את המוצרים ולהעביר אותם למקרר להפשרה 12 שעות לפני השימוש.